Maalla ja mailla Maissa maiden tavoilla

Ei koskaan enää

  • Toimittaja Carlos Fernando Chamorro kertoo mm. ihmisoikeuspäivän mielenosoituksen kiellosta.
    Toimittaja Carlos Fernando Chamorro kertoo mm. ihmisoikeuspäivän mielenosoituksen kiellosta.
  • Nicaraguan ihmisoikeuskriisi luvuissa.
    Nicaraguan ihmisoikeuskriisi luvuissa.

Tänään 10.12. vietämme ihmisoikeuksien päivää. Vuonna 1950 YK:n yleiskokous julisti tämän päivän ihmisoikeuksien päiväksi. 10.12 1948 YK:n yleiskokous hyväksyi ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen. Tänä vuonna ihmisoikeuksien julistus täyttää 70 vuotta.

”Ei koskaan enää” oli se keskeisin ajatus, miksi kansakunnat yhdistyivät ja YK syntyi vuonna 1945. "Ei koskaan enää" tuhoisalle sodalle, joka oli vaatinut miljoonien ihmisten hengen. "Ei koskaan enää" Natsi-Saksan suorittamalle juutalaisten järjestelmälliselle vainolle ja tuholle.

Vuodet ovat kuluneet, ja viime vuosina Natsi-Saksan raunioista on ruvettu poimimaan tuhoisia aatoksia, joita tämän päivän historian unohtamisesta, väärinymmärtämisestä tai silkasta opportunismista ja populismista myydään kansalaisille ympäri maailmaa, niin Brasiliassa, Yhdysvalloissa kuin Suomessakin. Marssiminen natsilipun perässä on merkki ihmisoikeuksien kunnioittamattomuudesta. Niille jotka puolustavat, että natsilipun heiluttaminen julkisissa paikoissa on hyvä juttu, koska Suomi on vapaa maa, sanon, että Suomi natsilipun alla on ihmisvihan ja syrjinnän vanki. Miksi kukaan ei kysy juutalaisilta, mitä mieltä he ovat natsilipun heilumisesta Helsingin kaduilla? Natsilippua heiluttavia ihmisiä on onneksi vain vähän, vaikka puolustajiakin löytyy, valitettavasti myös poliittisista puolueista.

Arjessa ihmisoikeuksia rikotaan jatkuvasti ympäri maailmaa. Ihmisoikeudet ovat olleet tänä vuonna läsnä jatkuvasti elämässäni. Jos olette lukeneet mitä olen kirjoittanut Nicaraguan kriisistä, tajuatte, että Nicaraguassa on totalitaristinen hallinto, jolle ihmisoikeudet eivät merkitse mitään. Tänään nicaragualaisten ihmisoikeusjärjestöjen piti marssia Managuan kaduilla kuten joka 10.12. Toisin kävi, koska Nicaraguan poliisi, Ortegan ja vaimonsa tahdon mukaisesti, kielsi mielenilmauksia. Natsismi on totalitarismin veli ja demokratian vihollinen. Punaisen natsilipun sijasta Nicaraguassa heilutetaan Ortegan ja hänen vaimonsa kuvia. Nicaraguan natsihallinto rikkoo melkein jokaista alla olevan ihmisoikeusjulistuksen artiklaa. Ihmisoikeusjulistus on pitkä, tässä muutamaa artikla.

Tänä ihmisoikeuspäivänä voimme puolustaa ihmisoikeuksia. Se on velvollisuutemme tuleville sukupolville. ”Ei koskaan enää”  natsismille, syrjinnälle ja vihalle.

Artikla 1. vahvistaa kaikkien tasa-arvon ja vapauden.

Artikla 2. korostaa yhdenvertaisuutta ja kieltää syrjinnän. Julistuksen oikeudet kuuluvat jokaiselle ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta.

Artikla 3 turvaa oikeuden elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

Artikla 4 kieltää orjuuden ja orjakaupan kaikki muodot.

Artikla 5 kieltää kidutuksen ja epäinhimillisen kohtelun.

Artiklat 6–8 turvaavat oikeuden tunnustettavuuteen, tasavertaisuuteen ja syrjimättömyyteen lain edessä sekä tuomioistuimissa.

Artiklat 9–11 koskevat vapausrangaistuksia ja oikeuskäytäntöjä.

Artiklat 12–13 takaavat yksityisyyden ja turvaavat oikeuden perheeseen, kotiin sekä vapaaseen liikkumiseen.

Artikla 14 takaa oikeuden hakea ja saada turvapaikka muissa maissa vainon kohteeksi joutuessa.

Artikla 15 turvaa oikeuden kansalaisuuteen.

Artikla 16 turvaa jokaiselle oikeuden perheeseen ja avioliittoon ilman minkäänlaista syrjintää.

Artikla 17 antaa jokaiselle oikeuden omistaa omaisuutta ja omaisuuden suojan.

Artikla 18 turvaa ajatuksen-, omantunnon- ja uskonnonvapauden.

Artiklat 19–20 takaavat mielipiteen- ja sananvapauden sekä turvaavat vapaaehtoisen kokoontumis- ja yhdistymisvapauden..."

 

Lähde:

http://www.ihmisoikeudet.net/ihmisoikeuksien-historia/ihmisoikeuksien-yl...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (34 kommenttia)

Matti Simonaho

Juutalaisuus on uskonto siinä missä kaikki muutkin uskonnot ovat.

Koskien "Natsi-Saksan suorittamalle juutalaisten järjestelmälliselle vainolle ja tuholle", tiedoksi vaan että Kansallissosialismi -aatteen (mielenlaadun) perustajina toimi kaksi pappia - joten johdonmukaisesti - toinen maailmansota - sekin kaikkine vainoineen - oli uskontojen ja näennäistieteen aiheuttama sota. Mukaan lukien kaikki jotka tänäänkin kärsivät ja/tai kuolevat sen seuraamuksista, uhreja on kaikenkaikkiaan noin 500 miljoonaa.

Samojen lakien mukaan kuin kukat ovat luotuja kukkimaan, ovat myös kuplat luotuja puhkeamaan.

Käyttäjän amgs kuva

Kahden papin osallistuminen natsi-Saksan touhuihin ei kerro mitään siitä, että kyseinen liike olisi uskonnollinen. Tuli mieleen Latinalaisen Amerikan vapauden teologien kannattavien pappien osallistuminen jopa vasemmistolaisiin sissiliikeisiin 70-luvulla. Heidän osallistumisensa ei muuttanut kyseisiä sissiliikeitä uskonnollisiksi lahkoiksi.

Matti Simonaho

Perustaminen ei ole "touhuihin osallistumista".

Matti Simonaho

Adolf Hitler oli kykenemätön johtamaan Natseja. Hän oli huumaavien aineiden käyttäjä - marionetti josta on tehty "suuri johtaja". Kun hän otti vallan, hänet yritettiin tappaa terroristi-iskulla joka tunnetusti epäonnistui; https://www.youtube.com/watch?v=IBobnSzHWak

Matti Simonaho

"Tänään 10.12. vietämme ihmisoikeuksien päivää. Vuonna 1950 YK:n yleiskokous julisti tämän päivän ihmisoikeuksien päiväksi. "

Mainittua julistusta edelsi Pariisin rauhansopimus 1947 joka on Maailman tärkein Kansain välinen sopimus. Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7, 8 ja 9 artikla: http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=arvioint...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Tänään YLE-uutisissa annettiin ymmärtää että Unkari ja Puola rikkovat ihmisoikeusjulistusta koska eivät ota muslimisiirtolaisia vastaan. Nähtävästi YLE valmistautuu GCM-sopimuksen velvotteiden täytäntöönpanoon tulkitsemalla omaehtoista siirtolaisuutta ihmisoikeudeksi.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

Miksi kukaan ei kysy juutalaisilta, mitä mieltä he ovat natsilipun heilumisesta Helsingin kaduilla?
-----
Olisiko: koska jokainen tietää, mitä mieltä he asiasta ovat?

Natsilippu very bad.

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Kaikki maailman valtiot eivät ole mukana. Kairon julistus ihmisoikeuksista
islamissa ( ns. Kairon julistus ) on 57 maasta koostuvan islamilaisen yhteis-
työjärjestön 1990 laatima ihmisoikeuksien julistus. Julistus on vastine YK:n
ihmisoikeuksien julistukselle, jota islamilaiset maat pitävät liian länsi-
maisena ja jonka vaatimusta uskonnonvapaudesta ne vastustavat. Kairon julistus
pyrkii mukauttamaan ihmisoikeudet islamilaisen lain, sharian mukaisiksi.

Näiden kahden eri maailmankuvan julistukset ovat mm. naisten ja lasten oikeuk-
sien toteutumisen kannalta pahasti ristiriidassa. Yhden uskonnon dominointi ja
uskonnonvapauden toteutuminen Kairon julistuksen maissa ei ole aivan ongelma-
tonta. Sharialaista löytyy Euroopan lehdistöstä metrikaupalla artikkeleita.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Kansallissosialismin kannattajia Suomessa lienee kourallinen, elikkä täysin marginaalinen juttu.

Mutta jos aletaan puhua symbolien kieltämisestä lailla, niin saatetaan päätyä loputtomaan suohon. Seuraavaksi olisi vuorossa ilmasotakoulun lipun kieltäminen.

Matti Simonaho

Yksinkertainen menetelmä havainnollistaa maailman tilanne: KUVITTELE että omaksut omaan mieleesi kaikki maailman uskonnot ja näennäistieteelliset asiat - jotka kaikki riitelevät, vainoavat, sotivat y m keskenään siitä mikä on se "oikea". Mielenterveydellisesti et tervettä päivää näe ennenkuin ne ovat kaikki poissa mielestäsi.

Samojen lakien mukaan kuin kukat ovat luotuja kukkimaan, ovat myös kuplat luotuja puhkeamaan.

Symboolin poistaminen ei poista mieltä häiritseviä oppeja; Natsismia.

Sanojen väärin käyttö johtaa ajatuksen epäselvyyteen, ja ajatuksen epäselvyys puolestaan johtaa vääriin tekoihin.

Matti Simonaho

"Sharialaista löytyy Euroopan lehdistöstä metrikaupalla artikkeleita."

08. "Pakolaiset pakenevat Sharia -lakia. "Sharia Laki Suomeen!" -vaatimus tarkoittaa sitä että Suomessa olevien pakolaisten kuuluu kysyä itseltään "Minne pakenemme suraavaksi?"."

Ilkka Huotari

Pitää varmaan muistuttaa Seppo Oikkosen viisauksista, että ihmisoikeuksista on tehty yksilöoikeuksia ja ne sivuuttavat täysin yhteisöt.

Sen takia Suomessa nyt raiskaukset lisääntyvät.

Käyttäjän amgs kuva

Vain pieni osa raiskauksista ilmoitetaan poliisille. Raiskaukset ovat kaikialla ja olisi tekijä kuka tahansa jyrkästi tuomittavia. Sotkette ihmisoikeuksia omaan propagandaan.

Matti Simonaho

Totta. Asiakokonaisuudessa on kuitenkin otettava huomioon mm se, että Suomalaisten tekemät rikokset ovat seuraamus syystä (Tunnettu historia; Rikokset ihmisyyttä vastaan). Suomalaisten tekemien rikosten lisäksi on tullut ulkomaalaista rikosta sekä rikollisuutta jota ei aiemmin ole Suomessa esiintynyt.

Rikos ihmisyyttä vastaan on laajamittainen ja järjestelmällinen siviiliväestöön kohdistuva hyökkäys, johon liittyy Suomen lain määritelmän mukaan surmaamista, orjuuttamista, ihmiskauppaa, kidutusta, vahingoittamista, väestön tuhoamista, karkottamista tai pakkosiirtoa, kansainvälisen oikeuden vastaista vangitsemista, raiskaamista tai muuta seksuaalista väkivaltaa, pakottamista prostituutioon, raskauteen tai sterilisaatioon, rotuerottelua, tai jonkin ryhmän tai yhteisön vainoa poliittisen mielipiteen, rodun, kansallisuuden, etnisen alkuperän, kulttuurin, uskonnon tai sukupuolen perusteella tai niihin rinnastettavasti.

Se ei ole propagandaa, vaan 100% fakta.

Matti Simonaho Vastaus kommenttiin #14

propaganda jakautuu kahteen kantasanaan: pro ja pagan

pro : korkean koulutuksen omaava henkilö
pagan : joka käyttää koulutustaan väärin

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #14

.”Suomalaisten tekemien rikosten lisäksi on tullut ulkomaalaista rikosta sekä rikollisuutta jota ei aiemmin ole Suomessa esiintynyt.”

Suomessa on ollut aiemminkin ulkomaalaisten tekemiä rikoksia. Mihin unohtuivat vaikkapa itänaapurista tulevien rikollisten liikeryöstöjä, huumerikokset, ym.? Onko se nyt niin, että melu rikosten ja esimerkiksi raiskausten ympärillä ei olisi niin suurta, jos tekijät eivät olisi turvapaikanhakijoita? Kun aikuinen mies raiskaa pientä lasta minusta olisi tekijä kuka tahansa, sen pitäisi olla kovan melun aihe. En siis moiti melua tapausten ympärillä vaan, että melu tapahtuu valikoidusti.

Matti Simonaho Vastaus kommenttiin #18

Pariisin rauhansopimus, Suomen Kansan Perustuslaki ja kaikki naapurimaat.

http://www.mielipiteemme.fi/index.pl?sivu=arvioint...

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen Vastaus kommenttiin #18

Nämä lasten lisääntyneet raiskaukset johtuvat yksinomaan siitä,että suomeen otettiin eu suosituksesta 32 450 tyyppiä,joiden taustoista ei tiedetty mitään ja joiden takia suomessa tapahtui terrori iskukin.Sama ongelma on nimittäin muissakin eu maissa ,jollei sdp satu tietämään..??Eri maiden lehdissä kyllä lukee ja poliitikotkin ovat kartalla monissa maissa.es.niissä maissa joissa ei mielipiteitä ole kriminalisoitu ,kuten suomessa tätä nykyä. Pelottelu ja uhkailu kun tuntuu kuuluvan nykysuomen ilmapiiriin eu politiikan tuotoksien tarkastelun osalta.

Jospa sdp tutustuisi näihin ryhmiin joita on muuallakin kuin Oulussa ja muualla kuin suomessa. Ei säästy pojatkaan.Saksassa oli poliitikko sdp:stä ,pedofiili ja siksi suomeen sdp halusi sensuuria nettiin,lapsipornoa hillitsemään.Huovinen taisi olla etunenässä vaatimassa.Ei tainnut ihan onnistua sekään,koska mukana on niin paljon vaikutusvaltaista porukkaa ja "kanavat" vaihtuvat.Maailman laajuista kun on tämäkin saastatouhu.2012 Räsänen varoitteli jo raiskauksista suomessa,ulkomaalaistaustaisten tekemistä jotka lisääntyivät ei kiinnostanut hallitusta koska eu ja sen politiikka meni lasten ja naisten edelle,suomalaisten turvallisuden edelle.Nämä alkoivat sen sijaan laatimaan leikkauslistoja suomalaisten sos.turvaan ja sotaveteraanien rahoihin,jotta isis taistelijoille traumaterapiaa ynm.ja 2015-2017 rahaa eu kansojen siirtoon.

Ei se mikään yllätys tai päähänpisto poliitikoille ollut ,vaan ihan etukäteen suunniteltu operaatio eu:n kanssa.

Ei se että aletaan suomalaisten lasten ja naisten ihmisoikeuksia polkemaan kirjoittamalla sääntöjä heitä varten,kuten"älä katso silmiin ulkomaalaistaustaisia miehiä,älä pukeudu "näyttävästi"älä liiku pimeällä yksin ynm."Että suomessa mennään pimeään keskisaikaan ja ihmisoikeuksien polkemiseen naisten ja tyttölasten kohdalla!Femakot ja lastensuojelujärjestöt etunenässä!Ei ole koskaan tapahtunut suomessa ennen mokomaa!

Suomi oli 1995 asti itsenäinen valtio joka itse päätti keitä tänne tulee,keitä ei.Suomen hallitus myönsi 1990 epäonnistunensa maahanmuutossa ja eu lobbaus oli se,jolla lakaistiin maton alle sen aikaiset ongelmat joita ei kyetty hoitamaan.Ei ollut raiskaustapauksia kuten nyt,vaan se ettei maahanotettuja saatu kotoutettua hyvin,ei edes sitä määrää jonka hallitus halusi omaa egoaan varten suomeen tuoda.

Suurtyöttömyys,oikeiden pakolaisten ongelmat(silloin oli tarkka seula)yrittäjien itsemurhat ,konkurssit ne kaikki lakaistiin piiloon ja nyt suomeen siis kävelee ihmisiä joiden taustoista ei tiedetä mitään,ja joiden tekemät rikokset ja raiskaukset ,tapot ovat lisääntyneet jatkuvasti.Tämä ei ole mitään musta tuntuu-sosiaalipolitiikkaa vaan ihan faktaa,jonka tietää jokainen joka seuraa aikaansa.

Matti Simonaho Vastaus kommenttiin #26

Suomea yritettiin heikentää pelottelemalla "Venäjä voi hyökätä Suomeen milloin tahansa" (Ruotsin hallitus, asiantuntijat, sotilaallinen johto sekä Bonniersin omistamat lehdet Suomessa) ja lehdistön kautta laittomalla valeuutisoinnilla herättäen kohua/kiihkoa Venäjää vastaan Suomen Kansan Perustuslain ja Pariisin rauhansopimuksen 1947, Rauha Suomen kanssa, Osa II, Luku II, 6, 7 ja 8 artiklan vastaisesti. Kun se ei onnistunut, Ruotsista lähetettiin laittomasti sekä Dublinin sopimuksen vastaisesti (Dublin Regulation, Regulation No. 604/2013) Suomeen 15000 pakolaista ja "pakolaista" kaikkine seuraamuksineen ja kustannuksineen Suomelle. Edelliset todistavat sen, että Suomi kuuluu reformaation kohdemaihin.

Maahanmuuttoviraston tiedotteen mukaan (https://migri.fi/artikkeli/-/asset_publisher/vuonn...), vuonna 2015 Suomeen saapui turvapaikanhakijoita enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Vuoden 2014 tammikussa, Ruotsi aloitti pakolaisten kokoamisen Pohjois-Ruotsiin josta noin 15000 kuljetettiin edelleen Pohjois-Suomeen 2015 (YLE Uutiset 16.02.2016). Pahin tilanne oli Oulussa syyskuun 2015 alussa, jonne turvapaikanhakijoita tuli runsaasti Pohjois-Ruotsista.

Helsingin Sanomien mukaan 11.10.2015 (https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002858969.html); "Tornioon tulevien turvapaikanhakijoiden määrä on laskenut noin puoleen huippuviikoista. Ruuhkaisimpina viikkoina Suomeen tuli 400–500 hakijaa päivässä. Viime viikon aikana tulijoita on ollut noin 200 päivässä. Jos hakijamäärän lasku jää pysyväksi, sisäministeriön arvio 50 000 pakolaisesta tämän vuoden aikana on ylimitoitettu. 200 tulijan päivävauhdilla määrä jäisi alle selvästi alle 40 000:n. Sisäministeriö ei kuitenkaan vielä aio laskea arviotaan saapuvien määrästä".

Ilkka Huotari

En ole väittänyt, etteikö vain pientä osaa raiskauksista ilmoitettaisi poliisille ja etteikö raiskauksia olisi "kaikkialla" (mitä tuo sitten tarkoittaakaan) ja etteikö raiskaukset olisi "tuomittavia (mitä se sitten auttaakaan).

Nuo "argumentit" ei mitenkään kumonneet sitä, mitä sanoin.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula

"Vain pieni osa raiskauksista ilmoitetaan poliisille."
-----
Tätä kuulee aina sanottavan. Mutta mikä on tämän tiedon lähde, mistä tämä siis tarkalleen ottaen tiedetään?

Onko jossain siis jokin tilastoiva viranomaistaho tms. instanssi, jonne ilmoitetaan sellaiset raiskaukset, joita ei ilmoiteta poliisille?

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #29

Suomen poliisi tilastoi ja väite perustuu poliisiviranomaisten lausuntoihin. Viime vuonna raiskausilmoituksen lisääntyivät ja poliisi arvelee, että se johtuu siitä, että ilmoittamiskynnys seksuaalirikoksista on laskenut.

Käyttäjän HenteriVirkkula kuva
Henteri Virkkula Vastaus kommenttiin #32

Siis, perustuu poliisin lausuntoon? Mutta mihin poliisin lausunto perustuu?

Tuskin ainakaan siihen, että poliisilla olisi tiedossaan raiskauksia, joita ei ole sille ilmoitettu?

Matti Simonaho

Nuo maintsemasi "yksilöoikeudet" tekevät kansanedustajasta kansanOSANedustajan, josta kansanRYHMÄNedustaja, josta loppujen lopuksi ja pahimmassa mahdollisessa tapauksessa diktaattori. Yksinkertaisesti selvitettynä.

Kansanedustajan tehtävänä ei ole pelkästään puolueeseensa kuuluvien etujen ajamista, vaan hänen on myös tarkasteltava huolella millä tavalla hänen ajamansa asiat vaikuttavat koko kansaan.

2 § Kansanvaltaisuus ja oikeusvaltioperiaate

Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta. Kansanvaltaan sisältyy yksilön oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskunnan ja elinympäristönsä kehittämiseen. Julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Kaikessa julkisessa toiminnassa on noudatettava tarkoin lakia.

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Pitää varmaan muistuttaa Seppo Oikkosen viisauksista, että ihmisoikeuksista on tehty yksilöoikeuksia ja ne sivuuttavat täysin yhteisöt."

Niinpä. Pohjois-Koreassa ihmisoikeudet nähdään nimenomaan yhteisön eli kansan oikeuksina. Siellä on viime vuonna julkaistu uusi kirja tästä aiheesta. Kirjan voi ladata netistä maksutta englannin kielisenä pdf-muodossa:

UNDERSTANDING KOREA (9) (HUMAN RIGHTS)

Jos lataus ei tuosta linkistä käynnisty, niin kirja löytyy tämän linkin kakkossivulta: http://www.korean-books.com.kp/en/search/?page=book

(Kirjasta on ladattavissa myös muunkieliset versiot: ranskaksi, espanjaksi, saksaksi, venäjäksi, kiinaksi, japaniksi ja arabiaksi. Kirja on yhdeksäs osa kymmenosaisessa "Understanding Korea" -kirjasarjassa).

Käyttäjän KankaanpJyrki kuva
Jyrki Kankaanpää

"”Ei koskaan enää” natsismille, syrjinnälle ja vihalle."

Tuohon listaan on kyllä syytä lisätä natsismin kaveriksi kommunismi. 1950 jälkeen kommunismisn uhreja on kertynyt enemmän, kuin toisessa maailmansodassa kaiken kaikkiaan yhteensä kuoli ihmisiä.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

En ole nähnyt yhtäkään natsia suomessa,sen sijaan kyllä näitä vihapuhujia(suomalaisten jatkuva nimittely rasisteiksi ynm.työttömien halveksunta ,ihmisroska,heikompi aines,moniongelmaiset jne.) ja syrjintää harjoittavia poliitikoita.EU päämajassa ja alusmaiden hallituksissa ihan istuvat.Suomikin rikkoo toistuvasti ihmisoikeuksia ja lastenoikeuksia eikä kukaan ole ollut vaatimassa,tai kirjoittamassa mitään näistä ongemista.YK ja EIO ovat suomea muistuttaneet toistuvasti näistä rikkomuksistaan ,muttei vaan mene perille.

Olisiko pikkasen valikoivaa nuo oikeudet?Keille kuuluvat.Sitä syrjintääkään ei kannata unohtaa,on käsi kädessä ihmisoikeuksien kanssa.

Diktatuuria on sellainen kun valtio tai kuten nykyään eu alkaa laatimaan omia lakejaan mm.mielipiteiden takia linnaan ja ennakkosensuuri netissä ynm.joka muistuttaa kovasti natsien kirjarovioita.EU mielipidevankien määrät kasvavat jatkuvasti,jotta mistähän johtunee,että ihmisoikeudet ovat alkaneet suomessakin vähentymään toisten kohdalla ja alkaa olla se raha ja asema niitä,joiden mukaan sitä jaetaan..

Käyttäjän AaroKustaanheimo kuva
Aaro Kustaanheimo

Olen ihmetellyt miksi YK:n jäsenvaltioiksi on hyväksytty maita,
joissa on voimassa kuolemanrangaistus islamista luopumisesta, vaikka uskonnoista
luopuminen on määritelty perusihmisoikeudeksi YK:n ihmisoikeuksien julistuksessa. Kannatan kyseisten maiden erottamista YK:sta.

Matti Simonaho

Ellen väärin muista, joku YK:n johtaja (Annan?) sanoi aikanaan suurin piirtein että "Joskus on paiskattava kättä itse pirun kanssa että kansa säilyisi". Niinhän se oli Suomessakin kun Natsit tulivat Suomeen. Sota Suomen alueella oli Natsien ja Venäjän välien sota, jossa Suomalaiset olivat n k tykinruokaa - pakotettuja sotimaan sen uhan alla että Kansa joukkotuhottaisiin.

Onhan niitä ollut historiassa useita: "Minä luulen että me nykyään elävät tämän saman suomalais-ugrilaisen heimon lapset annamme jotakuinkin palttua sekä Narvan mullalle että Lützin kukkuloille. Me tiedämme varsin hyvin, että meillä ei ole mitään sotamainehikasta menneisyyttä. Me tiedämme myös, mitä laatua nuo Ruotsin aikaiset sodat olivat ja mitä surullista osaa meidän omat esi-isämme siellä näyttelivät. Suomen kansa ei astunut niihin kuin paraatiin. Se vietiin sinne niin kuin karja teuraspenkkiin, ja jos se siellä joitakin "urhotöitä" teki - hakkasi poikki enemmän tahi vähemmän päitä, niin ei se ainakaan kansana tiennyt niitä tehneensä eikä tekevänsä." Eino Leino

"Ei koskaan enää".

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Ja maita joissa on lapsille kuolemantuomio ,ei naisten oikeuksia ,ei lastenoikeuksia jne.jne.Ja varsinkin sellainen valtio on vielä eu:n kummisetä.Aikamoista moraalin vartijaa sitä on suomessa,kun malli lasten kohteluun on tuosta maasta otettu.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

> Ei koskaan enää

ooo

Hyvä kun muistutat.
Ja juuri nyt ujeltaa Naton kone ylitsemme kohti läheistä Ämarin kenttää.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Siellä ne Viron ( eu:n )isäntämaan koneet lentelevät.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

#30

Niinpä niin...... syventävätkö rauhantilaa, vai mitä tekevät?

Matti Simonaho

Tämän mukaan ; "Venäjä voi hyökätä Suomeen milloin tahansa" (Ruotsin hallitus, asiantuntijat, sotilaallinen johto sekä Bonniersin omistamat lehdet Suomessa, osittain myös EU) - Suomen ei saa ottaa vastaan yhtään pakolaista. Sodasta paenneita kun ei saa lähettää maahan jota uhkaa sota.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset