Suomalaiset Lola Odusoga, Shirly Karvinen ja Alina Voronkova

Kaksi vuotta sitten, kun Shirly Karvisesta tuli Miss Suomi, kirjoitin otsikolla Shirly Karvinen, olet Suomen kaunein. Kuten silloin, en nytkään katso Miss Suomi -kilpailuja enkä muitakaan kauneuskilpailuja.

ltasanomissa on uutinen, jonka mukaan Miss Suomeksi kruunatun Alina Voronkovan tausta on ollut kielteistenkin kommenttien kohteena.

Ei uutta auringon alla, ja surullista on, että ajan myötä moni jatkaa asiatonta kommentointia. Tavat eivät ole siis parantuneet. Silloin, kun Lola Odusoga osallistui kyseiseen kilpailuun vuonna 1996, Porin torilla kuulin yhtä ja toista Lolan ulkonäöstä ja sopivuudesta Miss Suomeksi. Myöhemmin Odusoga itse on kertonut, mitä hän joutui kuulemaan, ja miten hän sen kesti. Aiheesta on kirja olemassa.

Lola Odusoga, Shirly Karvinen ja Alina Voronkova ovat esimerkki monille nuorille naisille ja miehille, jotka haluavat menestyä. Odusogan, Karvisen ja Voronkovan valinnat kertovat muusta ajattelutavasta. Suomi ei ole syrjinnälle menetetty valtakunta. Hienoa!

Onnea Alinalle! Olet Suomen kaunein.

amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2020 sain 141 ääntä. Kiitos!
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu