Ihmisten puolesta

Tänä viikonloppuna Suomessa tapahtuu paljon. Porissa on lestadiolaisten suviseura, jossa tuhansia ihmisiä kokoontuu iloitsemaan yhdessä. Kirjurinluodossa on arvioiden mukaan noin 70 tuhatta ihmistä. Hyvä!

Hämeenlinnassa jo eilisestä lähtien on ollut ihmisiä odottamassa tämän päivän suurta konserttia. Yhdysvaltalainen Guns N´ Roses esiintyy tänään. Kuulemma Hämeenlinnassa on tänään noin 50 tuhatta ihmistä. Hyvä!

Kohta Helsingin keskustassa alkaa Pride-viikon kohokohta eli Pride-kulkue. Tuhansia ihmisiä on mukana tänä vuonna. Arvioiden mukaan 35 000 ihmisitä. Hyvä!

Kaikista noista isoista tapahtumista Pride-kulkue on se, joka on taas herättänyt tunteita ja puheita. Yhdenvertaisuusvaltuutettu oli kutsunut viranomaisia kulkueeseen. Suurin osa kutsutuista osallistuu tapahtumaan ja antaa tukensa yhdenvertaisuudelle. Hyvä! Minusta Pride-kulkueseen saisi osallistua kuka tahansa. Myös Päivi Räsänen.

Yhdenvertainen yhteiskunta on meidän kaiken etu. Ihmisiä ei saisi syrjyiä ulkoseikkojen vuoksi. Jokainen saa olla sellainen kuin on joutumatta selittämään vaikkapa viranomaisille miksi hän on sellainen. Oiukeus yhdenvertaiseen rakkauselämään kuuluu kaikille.

Radiohaastattelussa toimittaja kysyi nuorelta naiselta miksi hän on Pride-kulkueessa mukana. Nuoren naisen vastaus oli se, että koska on mukava olla yhdessä ystävien kanssa iloisten ihmisten ympäröimänä. Toimittaja kysyi myös, että aiotko huutaa ja nainen vastasi, että kyllä. Minkä puolesta aiot huutaa?, toimittaja kysyi. -Ihmisten puolesta! oli ytimekäs vastaus.

Minkä puolesta jotkut olivat liikkeellä Helsingin keskustassa tänään? "Poliisi kertoo poistaneensa Musiikkitalon kulmalta vastamielenosoituksen ja ottaneensa kiinni yhden henkilön, jolla oli hallussaan muovipussissa ulostetta."

amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2020 sain 141 ääntä. Kiitos!
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu