Maalla ja mailla Maissa maiden tavoilla

Ahonpäässä ja Karisjärvellä

  • Jokaisen äänellä on väliä.
    Jokaisen äänellä on väliä.
  • Karisjärvi.
    Karisjärvi.

Tämä on sopiva viikonloppu vaalimainosten jakamiselle postilaatikoihin. Koska kuulun Ahonpään ja Karisjärven työväenyhdistykseen, päätin käydä mainituissa paikoissa.


Kaunis karisjärvi tänä aamuna.

Ahonpäästä Lohjan Kaupungintalo Monkolaan on noin 45 kilometria. Ahonpääläiset ovat yhtä lohjalaisia kuin keskustassa asuvat. Moni muu ehdokas on samaa mieltä, koska postilaatikoissa oli myös muiden puolueiden ehdokkaiden mainoksia.

Tiedätte sen tunteen, kun huomaat haja-asutusalueilla postilaatikoita joukoittain. Silloin hymyilet työn sujuvuudelle. Sitten ajat ja näet yksinäisen postilaatikon metsän tai pellon reunalla ja kysyt itseltäsi, kannattaisiko nousta autosta. Kannattaa, koska juuri tuon postilaatikon omistajakin on oikeutettu äänestämään ja hänen äänillä on väliä.

Ilokseni Ahonpäässä minua odotti mukava yllätys. Joku oli laittanut Jaana Silanderin ja minun vaalimainoksen ilmoitustaululle. Laitoin siihen samalle taululle meidän kaiken Lohjan SDP: n ehdokkaiden mainos.

Päästäkseen ääniuurnille äänestämään ahonpääläisten ja karisjärveläisten on matkustettavaa monta kilometria. Silti moni käy äänestämässä. Toivon hartaasti, että Lohjan kylien ja kaupungin keskustassa asuvat äänestäisivät. Moni ei tarvitse muuta kuin patikoida vain muutamaa metriä.

 

Tästä pääset kotisivuilleni.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

"Ahonpääläiset ovat yhtä lohjalaisia kuin Keskustassa asuvat."

Keskusta taitaa olla monelle lohjalaiselle kuin toinen koti.

Käyttäjän amgs kuva

Ha, ha, hyvä vitsi. :)Muuten, eilen Saukkolassa meidän luokse tuli keskustalainen mies sanomaan, että hän toivoo meille demareille menestystä niin kunta- kuin eduskuntavaaleissa, koska hän sanoi olevansa pettynyt nykyiseen hallitukseen ja pääministeriin.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ei puhunut totta, sillä Keskusta pettää aina.

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #3

Osaavathan myös moni muut pettää ja nyt se oikea sana on takinkääntö. Tuo keskustalainen mies ei ole mukana päättämässä Suomen asioista. Sanojensa mukaan, hän on nähnyt monta hallitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset