Maalla ja mailla Maissa maiden tavoilla

Demarit vaalityössä Pusulassakin

  • Demarit Pusulan Nesteen pihalla.
    Demarit Pusulan Nesteen pihalla.
  • Kansanedustaja Joona Räsänen, pusulalaisia, muita ehdokkaita ja ihana pusulalainen koira.
    Kansanedustaja Joona Räsänen, pusulalaisia, muita ehdokkaita ja ihana pusulalainen koira.
  • Timo, minä ja yksi Puheenvuoron lukija, joka kävi tervehtimässä. Hyvää sunnuntaita Pusulaan!
    Timo, minä ja yksi Puheenvuoron lukija, joka kävi tervehtimässä. Hyvää sunnuntaita Pusulaan!

Olimme eilen Lohjan demariehdokkaiden kanssa jalkautumassa ympäri Lohjaa. Itse olin Pusulan Nesteen pihalla. Myös kansanedustaja Joona Räsänen tuli keskustelemaan pusulalaisten kanssa.

Tilaisuus oli rento ja emme missään nimessä olleet yksin. Aina joku muu kuin ehdokkaat olivat siellä juttelemassa. Paikalle saapui myös muiden puolueiden kannattajia. Hyvä! Meillä on tilaa ja aikaa kaikille.

Yksi mieleen painuvimmista muistoista oli se, kun yksi upea mersu pysähtyi meidän kohdalla ja mies huusi sieltä meille: "Olette puolueessani" tai jotakin sinnepäin. Me veimme pariskunnalle karkkeja ja aatetta.

Meiltä kysytiin kantaa mm kouluista, reuna-alueiden palveluista ja tonttitarjonnasta. Pusulalaisten mielestä lisää asukkaita tarvitaan, jotta Pusula pysyisi aktiivisena ja eheänä kylänä, kuten se on nyt. Hyvä merkki Pusulalaisten paikkauskollisuudesta on se, että kaupan ja Nesteen pihalla liikenne oli hyvin vilkasta.
 
Aurinko paistoi pusulalaisten silmissäkin ja jäi hyvä fiilis, että oikealla asialla ollaan.

Lohjan demareiden vaaliohjelma on tässä. Kaikki ehdokkaat pääsimme kommentoimaan sitä ja kommentteja otetiin huomioon. Hyvä! Lohjan demareiden kuntavaaliohjelma 2017.

Kotisivuillani on lisää valokuvia. Kotisivuilleni pääset tästä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Ana María, hyvä. Meillä Saarijärvellä demareilla on täysi lista ehdokkaita, ainoana Keski-Suomessa kaikki puolueet mukaan luettuna. Olen ehdolla. Numeroni on 17.

Käyttäjän amgs kuva

Hienoa! Meillä on melkein täysi lista ja ehdokasjoukko on hyvin monipuollinen ja osaava. Yhteishengellä mennään. Kohta lähden taas Lohjan keskustaan ehdokkaiden palaveriin. Mielelläni on mukana ryhmässä, jossa asioista sovitaan asiallisesti ja yhteisesti, kuten ihmisten pitäisi.
Shemppiä sinulle! Saimme hyviä numeroita. Numeroni on kuin mahtava lantion liike ja sitä voidaan piirtää nostamatta kynää, eli 8.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset