Maalla ja mailla Maissa maiden tavoilla

Terroristien palveluksessa!

  • Rauhaa!
    Rauhaa!

Heräsimme taas kauheaan uutiseen Berliinin joulumarkkinoilla tapahtuneesta hirmuteosta. 12 ihmistä kuoli ja 48 loukkaantui. Saksan poliisi antaa muutaman tunnin kuluttua lisää tietoa.

Olisi teko terroristin tai terroristien tekemä tai ei, ei sitä pysty mitenkään hyväksymään tai siitä ei mielestäni pitäisi tehdä pilaa tai yrittää kerätä irtopisteitä tulevia vaaleja varten. Valitettavasti näin on kuitenkin tehnyt perussuomalainen meppi Jussi Halla-aho.

Kenen etua tragedian alla Jussi Halla-aho ajaa päivityksellä? –Yksi mahdollinen vastaus on, että ääri-islamistien. He toivovat nimenomaan lännen vihaa ja kaunaa kohdistuvan myös muslimeihin, joilla ei ole tekemistä terroristien kanssa.

Itse olen sanaton, mutta en yllättynyt Halla-ahon päivityksestä. Facebookin päivitys toistaa vanhan kaavan mukaan teorioita uppoavasta lännestä ja islamin invaasiosta. Halla-aho on tullut tunnettu noista samoista puheista. Halla-ahon vaalityö alkoi ja noilla mielipiteillä julkisuus on taattu!

Halla-aho toimii hyvän tavan vastaisesti kun kesken järkytyksen lietsoo ihmisiä.

Entäs kunnioitus uskonrauhaa kohtaan? Eikö sillä ole Suomessa enää väliä?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (85 kommenttia)

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Näköjään toimii aina, media- ja somehuomiota mielinmäärin, kuukausien oikeusväännöt ja kaikki pienen mahdollisen sakkotuomion hinnalla. Hauskinta on vielä, että mylläkkää ylläpitävät itse valittavat kohteen saaamasta huomiosta.

Ja vielä, jos ampuja totesi että Allah on suurin, kai muutkin voivat niin sanoa..

Käyttäjän amgs kuva

"Näköjään toimii aina, media- ja somehuomiota mielinmäärin, kuukausien oikeusväännöt ja kaikki pienen mahdollisen sakkotuomion hinnalla."
Näin se menee, mutta ei siitä pitää vaieta. Pääasia on se, että tiedostetaan miten ehdokas ajattelee. Kyllä, hänellä on runsaasti peukuttajia. Eri mieltä saa olla ja sen pitäisi sanoa vaikka samalla antaisi julkisuutta. Eri asia on se, että media lähtee toistamaan poliitikkojen käsitteitä ja "ajatuksia" ilman kritiikkiä.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Herää kysymys, onko Halla-Aho sieppodrongo ja hänen kauhistelijansa mangusteja.

http://www.hs.fi/tiede/art-2000005010185.html

Toistaiseksi nämä mangustit eivät ole vielä oppineet... Joten drongonkaan ei ole tarvinnut vaihtaa ääntä.

JK. Tuossa jutussa on monia muitakin, tähänkin tilanteeseen oiken hyvin sopivia koukkuja.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Onkohan tässä nyt suhteellisuudentaju kohdallaan. Yksi murha ja yksi joukkomurha ja suurimmaksi paheksumisen aiheeksi nousee yksi kaksirivinen twiitti,

Käyttäjän amgs kuva

"Yksi murha ja yksi joukkomurha ja suurimmaksi paheksumisen aiheeksi nousee yksi kaksirivinen twiitti"
Tuon twittin kirjoittaja ei ole Jaakko Aalto tai Ana vaan yksi Suomen edustajista EU:n parlamentissa! Valta-asemassa oleva henkilö.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola (FBssä joidenkin paljon kritisoima), jonka kanssa keskustelen silloin tällöin Suomen matkoillani kertoo Usarissa:

"Sillä on isot vaikutukset Euroopan poliittiseen elämään. Muureja nousee sitten. Se kiihottaa tällaiseen ajatukseen irtisanoutumisesta vaikutussuhteista, mikä tarkoittaa käytännössä ulkomaalaisvihan nousua ja kansallismielisyyden, puhtaamman Saksan, puhtaamman Ranskan, puhtaamman Ruotsin ajatuksien nousua. Se yhä enemmän vie siihen suuntaan, Aaltola sanoo Uudelle Suomelle. Tätä intensiivisesti seurataan. Tässä ollaan sen verran rajattomammassa maailmassa, että mitä tapahtui Saksassa, moni Suomessa ajattelee sen olevan mahdollista myös Suomessa. Erityisesti Saksa vapaana eurooppalaisena maana on monelle selkeä etiäinen siitä, mitä voi tapahtua lähempänä kotia myöhemmin, hän lisää"

"Nizzan isku koetaan selkeästi näissä islamistisen radikalismin kannattajien piireissä hyvin onnistuneena iskuna. Sitä kautta sitä tullaan toistamaan. Se on suht helppo toteuttaa. Väkijoukkoja löytyy ja rekkoja tai kuorma-autoja löytyy. Tämä ei vaadi samanlaista organisaatiota kuin Pariisin iskut, jotka olivat aika monimutkaisia toteuttaa"

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

"EU:n parlamentissa! Valta-asemassa oleva henkilö"

Eipä ole paljon valtaa, mutta valtava palkka on ja edut ovat kohtuuttomat... yksi 736sta...? He näpertelevät tarpeettomia direktiivejä ja epädemokraattinen EU-komissio johtaa.

Vallanpitäjien ihannointi ja nostaminen muiden yli sopii diktatuureihin. Saksassa on vapaa lehdistö. Sanontaa käyttäen "vallan vahtikoiria"

Suomessakin pitäisi olla... YLE tiedetään oloutus-ohjelmistaan.

Jos Suomessa olisi enemmän kansalaisia ja vauraita ja olisi edes lahjoitusvaroin toimivia ja uskottavia, sekä luotettavia mediajulkaisuja, moni olisi tyytyväinen.

Moni on yrittänyt ja on päätynyt jopa rikollisesti toimivaksi tai ajautunut ikävä kyllä jonkinlaiseen ääriajatteluun, joka sitten on helposti dissattavissa ja tullut osoitetuksi epäluotettavaksi.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

FB meme Gods don't kill people. People with Gods kill people.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Ana. Nyt ei halla-ahojen kyttääminen auta.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Nyt juuri on tärkeää ettei anneta isisterroristien päästä tavoitteeseensa eli horjuttamaan meitä. Jos terrorismivastaisuuteen sekoitetaan yleistä islamvastaisuutta se aiheuttaa sitä polarisointia mitä isis haluaa saada aikaan.
Miksi korkeasti koulutettu ja korkeasti palkattu meppi alentuu isisin sätkynukeksi?

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Mistä uskot tietäväsi, että Isis tavoittelee "polarisointia"? Kun minusta tuntuu, että järjestö pyrkii poliittiseen ja ideologiseen valta-asemaan vähintään alueellisesti, ehkä laajemminkin.

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #8

Magnus Ranstorp on ollutRuotsin maanpuolustuskorkeakoulun terrorismitutkija ja hän kertoi Ilta-Sanomille vuosi sitten mm, että Eurooppaa koettelee nyt erilaisten epädemokraattisten voimien vahvistuminen. Pitäisi ensinnäkin estää islamististen ääriryhmien kasvumahdollisuudet vähentämällä polarisaatiota eli vastakkain asettelua kaikissa yhteiskunnissa eri ryhmien välillä.

Polarisointi luo kasvu-alusta terrorismille. Suomessakin Supo on varoittanut mahdollisista riskeistä ja siksi pidän hyvin arveluttavana vihan ja kaunan lietsontaa.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-20000010362...

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen Vastaus kommenttiin #11

Yllättäen se on juuri ruotsalainen tarjoamassa kelvotonta, lähinnä retorista ratkaisua, jota on lähes mahdotonta toteuttaa, mutta johon kyllä saa resursseja menemään.

Paras tapa ehkäistä polarisoitumista olisi se, etteivät islamistiterroristit räjäyttelisi paikkoja ja ajelisi ihmisten yli autoilla.

Mutta ei, koska olemme Suomessa, syyllisiä ovat potentiaaliset uhrit ja kaikki muutosvaatimukset kohdistuvat heihin, kuten jossain väkivaltaisessa parisuhteessa; "Sun kannattais kattoa miten puhut, ettei se hakkaa sua".

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #13

#13 Toki se on paras tapa. Ja meidän ei kannata totella terroristeja.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen Vastaus kommenttiin #19

Eivät he meiltä mitään halua - paitsi sen, että kuolemme pois.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri Vastaus kommenttiin #13

A.U: "Mutta ei, koska olemme Suomessa, syyllisiä ovat potentiaaliset uhrit ja kaikki muutosvaatimukset kohdistuvat heihin, kuten jossain väkivaltaisessa parisuhteessa; "Sun kannattais kattoa miten puhut, ettei se hakkaa sua"."

Hyvä kommentti.

Persoonallisuushäiriöinen narsisti projisoi kaikki negatiiviset tunteensa ja ilmiöt itsensä ulkopuolelle. Hän kokee olevansa maailmankaikkeuden keskus ja kyky empatiaan puuttuu täysin. Narsisti kokee uhkaa itseään kohtaan myös osaavampien seurassa. Hän tarvitsee jatkuvaa huomiota, oli se minkä laatuista tahansa. Narsismi surkastuu omaan tyhjyyteensä jäätyään vaille minkäänlaista huomioita.

P.S. Joissakin ideologioissa - kuten uskonnoissa - on narsistisia piirteitä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #11

Mikä tuon vastakkainasettelun on saanut aikaiseksi? Sen syntymiseen on vaikuttanut ensinnäkin talouslama, jollaisista vuosikymmenten varrella ei olla koskaan päästy eroon hallitusten toimin. Sen syynä on Euroopan selvän islamisoitumisen lisääntyminen ja siihen liittyvät ilmiöt, kuten lehdistön täysin käsittämätön kirjoittelu tai oikeammin julkaisematta jättäminen tuhansista siirtolaisten aiheuttamista ongelmista niin Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa, Belgiassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja Britanniassa, nyt vain muutaman maan mainitakseni. Lehdistö syöttää "asiantuntijoitten" suulla puhtaasti propagandistista tekstiä mm. Syyriasta, jossa ei yksikään ns. johtavien medioiden toimittaja ole ollut viimeisten parin vuoden aikana.

Suomalaisille toitotetaan, kuinka siirtolaiset ovat rikkaus ja voimavara, kuinka he tulevat hoitamaan vanhukset tulevaisuudessa, ja kuinka monikulttuuri on itseisarvo. Ihmiset näkevät omilla silmillään ja kuulevat omilla korvillaan mitä se on ja mitä se ei ole: rikkaus eikä voimavara se ei ole ollut. Tuhannet laittomat siirtolaiset jäävät Suomeen, koska ei näytä olevan keinoa saada näitä ulos maasta. Nizzan nyt Berliinissä tapahtuneen kaltainen teko saatiin lehdistössä väännettyä yksittäisen mielipuolen teoksi, sama tullaan tekemään nyt. Mitähän tästä seuraa, ja kuka täysijärkinen tällaiseen yksittäistapaukseen uskoo, kun autot palavat Malmössä joka päivä ja yö, "rauhallisessa" Ruotsissa on satoja ratkaisemattomia henkirikoksia tai niiden yrityksiä, Ranskassa on sotatila, 20 % malmölaisista opettajista on eronnut tehtävistään, ja kolmannes Ruotsin poliiseista haluaa vaihtaa työpaikkaa.

Omat kansalaiset jonottavat leipäjonoissa, siirtolaisia niissä ei näy. Lisäbudjetin lisäbudjettia laaditaan saman tien kun sellaista tarvitaan siirtolaisille, mutta omille kansalaisille ei edes hätäapua löydy. Vanhukset makaavat omissa jätteissään, ruuatta ja juomatta, ja siirtolaiset nauttivat erikoisruokavaliota.

Jos kansallisia ääriliikkeitä syntyy, niihin syypäänä on harjoitettu politiikka, lehdistön täysin käsittämättömät ulostulot, ja siirtolaisten oma käytös. Kulttuurirasismille löytyy syitä, eikä sen olemassaoloa voida edes välttää. Eivät islamistit ristiinnaulitse ihmisiä tai heitä homoja katolta länsimaisen yhteiskunnan polarisaation takia.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #14

Virttynyt hommakliseetä että suomalaisille toitotettaisiin jotain tuollaista.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #22

Voimavara:

"Maahanmuuttajat ovat yhteiskunnalle voimavara." https://www.vihreat.fi/vihreat-maahanmuuttajat

"He ovat ehdottomasti voimavara." http://yle.fi/uutiset/3-8390525

Toisaalla: "Rankka kyselytulos Opettaja-lehdessä: ”Maahanmuuttajat rasittavat”. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/109562-rankka-kys...

Rikkaus:

"Alexander Stubb otti kantaa: ”Monikulttuurisuus on rikkaus”. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/93803-alexander-s...

Toisaalla: "Hallitus esittää lisämiljoonia maahanmuuttoon ja maatalouteen". Kyseessä KOLMAS lisäbudjetti. http://yle.fi/uutiset/3-9250394

Ei tarvinnut kauaakaan hakea edes Kiinan hitaan internetin kautta. Kommentoija Lappalainen kirjoittaa mielipiteitä, jotka tietynlaisten henkilöiden taholla koetaan faktoina.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen Vastaus kommenttiin #27

Niin, se että joskus joku on sanonut noin ei ole sama kuin että toitotetaan. Maahanmuuttajat ovat siinä missä kaikki muutkin välillä sitä ja välillä tätä. Kuka tahansa meistä voi olla voimavara tai kuluerä tai hyvä tyyppi tai vähemmän hyvä tyyppi.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #28

Joskus aina välillä joku lausahtaa jotain, mutta eihän sitä vakavaksi ole tarkoitettu.

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #14

"Suomalaisille toitotetaan, kuinka siirtolaiset ovat rikkaus ja voimavara, kuinka he tulevat hoitamaan vanhukset tulevaisuudessa, ja kuinka monikulttuuri on itseisarvo. Ihmiset näkevät omilla silmillään ja kuulevat omilla korvillaan mitä se on ja mitä se ei ole: rikkaus eikä voimavara se ei ole ollut. Tuhannet laittomat siirtolaiset jäävät Suomeen, koska ei näytä olevan keinoa saada näitä ulos maasta."

Tässä sekoitetaan asioita tarkoituksellisesti. Puhut siirtolaisista, kaikista siirtolaisista, ja siihen lukeutuu tuhansia ja tuhansia ihmisiä, jotka ympäri maailmaa ovat tulleet Suomeen töihin, opiskelemaan, asumaan suomalaisten kanssa ja väität, että heistä ei ole mitään hyötyä. Esimerkkinä käytät kuitenkin laittomia siirtolaisia. Edellisessä kirjoituksessa kirjoitin aiheesta. Viranomaisten mukaan Suomessa on noin 3 tuhatta ihmistä, jotka eivät ole saaneet turvapaikansa. Se ei merkitse siitä, etteivätkö he tarvitsisivat sen vaan, ulkomaalaisvirasto on päättänyt heidän elämästä. Näin kuitenkin kaikkia siirtolaisia, minuakin haittana! Voisitko seuraavaksi mennä kommentoimaan näin Hommaforumiin tai perussuomalaisten lehteen? Kommentisi sopisi sinne eikä minun blogiin. Hyvää joulunodotusta vain!

http://amgs.puheenvuoro.uusisuomi.fi/228174-olemek...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #29

Kahdeksan lukijaa näyttää suositelleen kommenttiani. Pesunkestäviä rasisteja ja fascisteja riittää Suomessa!

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #32

Saa olla eri mieltä, mutta asiattomat kommentit eivät tänne kuulu. Tunnen monta suomalaista, jotka eivät ole kanssasi samaa mieltä. He tuskin edes lukevat Puheenvuoroa, koska tietävät millaisia kommentteja tänne julkaistaan. Näin vaikka toimitus tekee työnsä. En moitti US: n toimitusta. Sinua moitin yleistyksistä, koska tuhansien siirtolaisten joukossa ovat myös ne, jotka kustantavat jopa perussuomalaisten puoluerahoitusta maksamilla veroilla. Yleistyksesi ei tehnyt oikeutta niille veronmaksajille.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #34

Minua eivät tippaakaan kiinnosta perussuomalaisten tai muiden puolueiden saamat rahat. Kommenttini ei ollut m issään tapauksessa asiaton. Minäkin tunnen ihmisiä, jotka eivät ole kanssani samaa mieltä. Sinä et kuitenkaan päätä, kuka "ansaitsee" turvapaikan, sen tekee Migri, ja se on hyvä asia.

Käyttäjän amgs kuva

Tuomo Kokko sanoo: "Ana. Nyt ei halla-ahojen kyttääminen auta."

Tuomo, vallanpitäjän "kyttäminen", seuraaminen tai vahtiminen on median työ. Euroedustaja Halla-ahon viesti ei auta vähentämään terrorismia ja vihaa.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Millä tavoin terrorismia ja vihaa vähennetään? Islamistien vihahan suuntautuu länsimaista elämänmuotoa ja nimenomaan siihen liitettyä ja länsimaisesta kulttuurista ja tieteestä alkunsa saanutta ainutlaatuista kehitystä vastaan, demokratiaa vastaan, eri sukupuolten samanlaisia oikeuksia vastaan ja tiedettä ja kehitystä vastaan (koska koraanissa on jo kaikki selitys maailmasta ja sen synnystä ja ilmiöistä). Miksi öljymiljardeilla ei ole arabimaissa saatu aikaan toimivia yhteiskuntia? Miksi Afrikassa 60 vuotta vanhat valtiot ovat edelleen samalla tasolla kuin keskiaikainen Eurooppa länsimaalaisten keksintöjen käyttöä lukuun ottamatta? Kun Suomea aina väheksytään siitä, kuinka surkea "agraarivaltio ja impivaara" se vielä muutama vuosikymmen sitten oli, miksei saman veroista kehitystä ole tapahtunut ajat sitten itsenäistyneissä ja luonnonvaroiltaan huomattavasti rikkaammissa, edelleen alikehittyneissä maissa? Kolonialismin syyttäminen on turhaa, se loppui jo ajat sitten. Nyt on alkanut uuskolonisaatio.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Ei ainakaan sinun ja Sinin kohdallasi.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

Uhreja voi tukea vaihtamalla facebook-profiilikuvaan Saksan lippukalvon täällä: http://rainbowfilter.io/germany

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Ja sehän auttaa, kunnes taas voidaan vaihtaa seuraavan maan lippu.

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Helpommalla pääsee kun laittaa kuvaansa NOT ISLAM.

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen

Jos ei auta, niin sitten viritetään Saksan lipun väriset valonheittimet johonkin niin johan alkaa tehota.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #59

Mites heijastat kolmatta, mustaa valoa? :)

Käyttäjän puppek kuva
Tuomas Karhunen Vastaus kommenttiin #70

Scheibe! Meillä on nyt iso ongelma.

Käyttäjän JormaHrknen kuva
Jorma Härkönen

Halla-ahon tapa toimia on maalin osoittaminen. Hän kirjoittaa yhden lauseen ja häntä palvova örkkilauma täyttää välittömästi ilmatilan rasistisella törkypuheella. Toisinaan Halla-aho osoittaa henkilön, johon tulee kohdista vihapuhe- ja uhkauskampanja. Hänen uskollisimmat seuraajansa ottavat vaikka syandikapselin, jos Mestari käskee.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ja allahin seuraajat ajavat väkijoukkoon tai räjäyttävät itsensä huutaen jumalansa ja profeettansa suuruutta. Kaikki varsinaisia yksittäistapauksia. Ideologisia päämääriä ei ole kellään ollut tämän Härkösen mielestä missään näistä raakuuksista. Suurimmalta osin terroriteot ovat uhrien omaa syytä, näinhän se menee. Tekijöiden motiivien ymmärtämiselle ei rajaa aseteta.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Voisitko toimittaa minulle kaikenvaralta ?

Käyttäjän amgs kuva

Olen Merkelin kannalla: "Tiedän, että meidän on erityisen vaikea kestää, jos vahvistuu, että iskun tekijä oli hakenut suojaa ja turvapaikkaa Saksasta. Se olisi erityisen epämiellyttävää myös niiden kannalta, jotka tarvitsevat suojaamme, liittokansleri sanoi."
http://yle.fi/uutiset/3-9363520

Juha Hämäläinen

Merkelin puheessa on muutama säälittävä muotoseikka, jotka särähti ainakin minun korvaani.

Täti Ferkel kehui että koko kansa on surmattujen ja luokkaantuneiden mukana ja samaan hengenvetoon toivoi että he nousevat terveenä vielä eräänä päivänä seisomaan kansakunnan kanssa..... Olisi onneton "kutsuja" edes vetänyt henkeä puheensa aikana, niin ei olisi sattunut niin paljon....kuulian korvaan.

Täti Ferkelin kutsumana tulleet elintasosurffarit ja heidän tekemänsä rötökset ei pyyhkiydy pois yhdellä kaksinaismoraalisella kaunopuheella, eikä mitleid poista omaisten ja loukkaantuneiden surua...Tai maksa ihmisten sairaalalaskuja/hautajaisia.....FERKEL on osasyyllinen!

Ps. murhaajalla oli Scania! Se on tosi, jota ei voi sensuroida pois!

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Mikä tästä Halla-ahosta niin ihmeellisen tekee ja mitä 'irtopisteet' ?

(LÄHES merkityksetön) Meppi noin 740 joukosta, jotka väsää jotain kasvi-kurkku-muoto-direktiivejä ja muuta vaivaa, kuten se kuuluisa myrkky-lamppu-direktiivi.

Mm Katainen on jo johdossa ja etenemässä...

Onko Halla-aho rasisti...? Hänellä on paljon tummia maahanmuuttajia kannattajinaan. Suurin osa menestyviä liikemiehiä.

Ana kertoo, että hänellä on valtaa ja hän on vallankäyttäjä, on tavallaan...
siinä mielessä, että hänellä on kuulijoita Suomessa, äänioikeus EPssa ja jokin lisä-vaiva-duuni - 'homma' EPssa.

Kirjaimellisesti sekalainen seurakunta Euroopan Parlamentti on. Kyllä myös hyvin oikeistolaista ja kristillistä porukkaa:

http://www.europarl.europa.eu/meps/en/hemicycle.html

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Että Halla-ahoko on Berliinin tragediaan syyllinen?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Jussi Halla-aho kirjoitaa tyhjänpäiväisiä itsestäänselvyyksiä Brysselissä.

Turkin väestöstä 99,8% on muslimeja. Totta kai näille jokaiselle asuinpaikkakunnasta riippumatta Allah on Suurin.

Berliinin rekkaturma on puolestaan yksittäistapaus ilman jihadistiyhteyksiä Isikseen.

Meidän täällä Suomessa on syytä pysyä hiljaa ja hissukseen, ettei meitä huomata.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Rähmällään Mekkaan päin, suomalaista suoraselkäisyyttä.

Rekkaturma, uusi kiertoilmaisu!

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ajattelin ilmaista asian näin, koska ajattelin, että muunlainen mielipide sensuroidaan.

Halusin kuitenkin ilmaista mielipiteen , vaikka se ei vastannut mielipidettäni.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #69

Tuo on aina kiertoilmauksen ongelma. Toisaalta se tekee vastausten lukemisen hauskaksi. (Ja miksei peukkujenkin.) Tietenkin hyvä vastaaja lisää vielä yhden kierteen...

"Kiero mies, kiero mies! Ei paskanna siihen, mihin kyykistyy."

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #79

Sain blogistilta jopa peukun mielipiteestä(ni) ja rekkaturma-sanan keksimisestä kommentissani # 23.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #86

Ime sitä samalla, kun koetat keksiä uusia tapoja vähätellä islamistista terroria.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu Vastaus kommenttiin #86

Arvokas mielipide. Kuten Sugar Kane Kowalczyk sanoisi "Real diamonds! They must be worth their weight in gold!"

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #91

Sam Goldwyn syksyllä 1945: "Zis atom bomb, it's dynamite!"

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Kiinniotettu pakistanilainen turvapaikanhakija on väärä epäilty. Tyyppi ei ajanut kyseistä Scaniaa.

Olen niin islamkriittinen ettei ole tarvetta syyttää ihmisiä sellaisesta, mitä he eivät ole tehneet.

Sinänsä Suomessa on ihan kreisiä, että tapahtui maailmassa mitä tahansa, aina seuraa kauhea kiivastus siitä, mitä joku suomalainen on juljennut lausua, ja kilpailu siitä, mitä nyt pitäisi kieltää sekä siitä, kuka pääsee sitä kieltoa valvomaan.

Käyttäjän amgs kuva

"...aina seuraa kauhea kiivastus siitä, mitä joku suomalainen on juljennut lausua, ja kilpailu siitä, mitä nyt pitäisi kieltää sekä siitä, kuka pääsee sitä kieltoa valvomaan."

1. Halla-aho ei ole kuka tahansa suomalainen vaan euroedustaja. Vallanpitäjä.
2. Kuka nyt haluaa kieltää jotakin? -Sananvapaudessa saa sanoa, mutta sananvapaudellakin on rajansa: vastuu sanomisista. Laki tulee vastaan.

Käyttäjän ilmari kuva
ilmari schepel

Sen sijaan, että murehditaan joidenkin länsimaisten reaktioita (ja Halla-ahon tapaisia ylilyöntejä) näihin kammottaviin tekoihin, niin olen itse paljon enemmän huolestunut siitä, ettei islamin sisältä nouse vieläkään riittävästi puheenvuoroja: "Nyt riittää; tehän pilaatte meidän kaikkien islam-uskoisten mainetta!". Hartaasti odotan milloinka tällainen protestiaalto vihdoin syntyisi.

Somaliasta kotoisin oleva hollantilais-/yhdysvaltalainen Ayaan Hirsi Ali analysoi esi-isiensä uskoa. Hän on islamilaistaustainen aktivisti ja hyvin rohkea naiskirjailija, joka sanoo: "Islamin on uudistuttava. Sen on käytävä läpi sama modernisaatio, jonka kristinusko ja juutalaisuus ovat käyneet". Viimeistään nyt sen aika on todella tullut.

Ali haluaa antaa tukensa edistyksellisille imaameille ja oppineille, joiden mukaan islamin on lakattava olemasta teokratia, jollaisia ovat muslimienemmistöiset maat.
Sananvapaus, demokratia, vähemmistöjen oikeudet ja oikeusvaltion periaatteet eivät toteudu teokratiassa, jossa jumaluusoppi säätelee kaikkea. Edes eurooppalaiset muslimit eivät kyselytutkimusten mukaan ole kovin laajalti vapauksien ja oikeuksien kannalla....Tämä on todellinen ongelma.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #48

"Nyt riittää; tehän pilaatte meidän kaikkien islam-uskoisten mainetta!". Hartaasti odotan milloinka tällainen protestiaalto vihdoin syntyisi.

Islamilainen maailma on jo riemuinnut teosta, vaikka ei olekaan 100% varma, että terroristi on muslimi.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #52

mistä tällaisen tiedon löytää??

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #83

Netistä, eri uutislähteistä.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto Vastaus kommenttiin #48

Islam varmaankin muuttuu. Muuttuuko se sellaiseksi, kun me toivomme?? Ja miksi se sellaiseksi muuttuisi?
Näyttää kulkevan huonompaan suuntaan. Sikäläinen vapaampi 60-70 luku on takana.

Juha Hämäläinen

"2. Kuka nyt haluaa kieltää jotakin? -Sananvapaudessa saa sanoa, mutta sananvapaudellakin on rajansa: vastuu sanomisista."

ISO (Hämiö)!

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #60

Ovatko saksalaiset viranomaset jo sanononeet oliko ääri-islamisti asialla? Ja vaikka selviäisi, että näin on, ei se merkitse sitä, että kaikki samaan uskontoon kuuluvat olisivat terroristeja. Jätetää siis uhkakuvat ulkopuolelle, vaikka uhkakuvien piirtäjä olisi muslimi.

Toivon, että Halla-ahon kaltaiset "ajattelijat" pysähtyisivät edes hetkeksi miettimään mitä kirjoittavat. Ihmettelen vain miksi tuollaisia lausuntoja halutaan ohittaa olankohautuksella ja siirtää huomion muuhun. Tässä vaiheessa jokaiselle pitäisi olla selvä mistä terrorismi kumpuaa, mutta aina yhä uudestaan maalataan uhkakuvia ja yleistyksiä myös viattomista ihmisistä.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #65

Terroriin kuolee myös kohta päivittäin viattomia ihmisiä.

Se että meidän lahopäät lähettää joukkoja tappaamaan näitä ihmisiä johonkin huitsinnevadaan, jossa meillä ei ole mitään tekemistä, ei ole Euroopassa kuolleiden ihmisten vika....

Minä en äänestänyt Merkeliä, Sipilää ja muita vellipäitä, jotka kutsuivat joukkoa tänne, joten jättäkää minut eloon ???????

Ei ihan oikeesti sensuuri Ana....

H-A ja rasistit on kaiken paha ja juuri ja siksi Eurooppa tulee hajoamaan anarkiaan?

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

2. Halutaan kieltää asiallinenkin ja kansainvälinen argumentaatio, jonka mukaa islam on suoraan tai välillisesti (naiskuva, maskuliinisuusnormi) syy väkivaltaan naisia kohtaan ja julkisessa tilassa sekä suoranaisiin terrori-iskuihin.

Suomessa on fiksuja ja hyvin koulutettuja ihmisiä, jotka oikeasti uskovat, että tämä argumentaatio olisi Euroopassa paitsi tieteellisesti perusteetonta myös rikoslain nojalla kiellettyä.

Samalla kielletään Suomessa reformististen muslimien argumentaatio, jonka mukaan, kyllä islamissa on ongelmia ja islam on nykyisin syy ongelmiin ja sen takia tarvitaan islamin reformaatiota. Suvaitseva suomalainen katsoo tietävänsä, ettei sitä nyt islamissa mitään reformaatiota tarvita, riittää kun estämme ei-muslimien vihapuhetta ja rasismia sekä ehkäisemme syrjäytymistä.

Käyttäjän demoni kuva
Liisa Polameri Vastaus kommenttiin #63

I.K: "Halutaan kieltää asiallinenkin ja kansainvälinen argumentaatio, jonka mukaa islam on suoraan tai välillisesti (naiskuva, maskuliinisuusnormi) syy väkivaltaan naisia kohtaan ja julkisessa tilassa sekä suoranaisiin terrori-iskuihin. ..."

Tämä tabun suojeleminen aiheuttaa ongelmia. Yritin kerran lähestyä aihetta tästä näkökulmasta käsin, mutta ei siitä oikein mitään tullut.

http://demoni.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224940-femi...

Käyttäjän MirjamiParant1 kuva
Mirjami Parant

Joulun odotuksessa, kristityt ovat kohteina!

Käyttäjän amgs kuva

"Ja joulun odotuksessa Alepossa poimmia satelee muslimilapsille lahjojen sijasta!" Uskonnolla on kautta historiaa oikeutettu murhia." Se on aina väärin.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Saatat ehtiä katsomaan: BBCWorld: Review of the Year 2016 HARDtalk.
HARDtalk's Stephen Sackur.

http://www.bbc.co.uk/programmes/n3ct0c6q

Kyllä jesidi-tytöt itkivät, mukaan lukien naishaastattelija...

...ääri-islamistisen Isisin aiheuttamasta terrorista: Kidutusta, joukkoraiskauksia yms. Kaikki miespuoliset tapettu, käytännössä kokonaisia sukulinjoja poistettu sukupuuttoon !

Tämänlaisia tekoja ei voi estää juuri nyt, muutoin kuin Putinin pommituksilla, sekä USAn drone-iskuilla.

Surullistahan se on, mutta minutkin on opettu tappamaan varusmiespalvelussa aikoinaan. Ymmärrän mitä ovat collateral damage-murhat, mutta missä ovat vaihtoehdot ?

Toivottavasti ehdit katsomaan, tullenee youtubeen myöhemmin vielä.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Joulun odotuksessa, kristityt ovat kohteina!

Joulu tai ei, kristityt ovat kohteina paitsi joskus myös juutalaiset. Kuten Ranskassa.

Käyttäjän amgs kuva

Pariisissa ja Lontoossa on ollut muslimeitakin uhrien joukossa!

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #74

Tietysti, kun massamurhia tehdään. Onko se puolustus Berliinin terrori-iskulle?

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #75

Kyllä on, jos suhdeluku on oikea, kuten Pariisissa, Brysselissä, Berliinissä ja tulevissa tapaamisissa

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #75

Tuossa väitetään, että kristityt ovat uhreina. Ketkä ovat uhreina Syyrian pommituksissa? Asiat pitää nähdä laajemmin. Jostakin se terrorismi syntyy. Toivon saksalaisille poliiseille työrauhaa ja sitä, etti syyttömät joutuisivat vastamaan sellaisesta mitä he eivät ole teheneet. Halla-ahon ja myös tämän kommenttiketjussa on näyty kaikkia islamiin uskovat syyllisinä.

Me emme me ole vastuussa vaikkapa katolisten papien pedofiliasta, vaikka hekin ovat kristittyjä. Miksi siis muslimikotäiti olisi vastuussa terroristien teoista?

Kyllä sen panen merkille, että miksi muslimit eivät kerro mitään. Olen kirjoittanut blogeja jo 8 vuotta ja en ole vielä nähnyt sitä päivää, jolloin yksikään muslimi olisi tullut kommentoimaan ja oikaisemaan asioita blogissani.
Kyllä, olen saanut moitteita kahdelta uskovaisilta naisilta, että miksi olen kirjoittanut muslimeista. Vastaukseni siihen on ollut se, että puolustan kaiken ihmisten ihmisoikeuksia katsomatta uskontoja tai ihmisen ailkuperä.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Tuo Ankaran tapaus tuli brutaalina CNNltä. Ja just uudelleen. Nyt tämä Berlinin Breitscheidplatz-juttu etenee ja ON ILMEISTÄ, ETTÄ TÄMÄ KIINNIOTETTU EI OLLUT TEKIJÄ. SOURCES: LIKELY SUSPECT DID NOT CARRY OUT ATTACK.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nyt täytyy kyllä Ana sanoa, että......... Olen täysin samaa mieltä kanssasi. :)

Mulla tulee tuosta Halla-Ahosta mieleen sellainen nurkan takaa huutelija. Halla-Aholla puheet ovat aina kovia, mutta tuntuu siltä, että nurkan takaa ja jällkiviisaasti on aina mukava laukoa ''totuuksia''.

Juha Hämäläinen

#65 ANA

Saksassa puhutaan kansan keskellä jo suoraa sodasta ja poikkeuslaki levisi yllättäin Ranskasta Sakulaan. Ei saa antaa pelolle valtaa, vaikka Köln sijoittaa 400.000 ecua yhden yön turvaamiseen (31.12-01.01) sekä Dresden laittelee betoniporsaita joulumarkkinoiden ympärille.......

Ei ollut terroria, mutta terroriin valmistaudutaan kovaa vauhtia!

Hurraa, hurraa ja hurraa!

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Onko Saksan ja Berliinin korkein poliisijohto terroristien palveluksessa ?

Tämä Berliinin tapaus on mielenkiintoinen sen äärimmäisen tulenarkuuden vuoksi liitokansleri Angela Merkelille ja häntä hännystelevälle hallitsevalle saksalaiselle eliittiluokalle.

Merkelin ja hännystelijöiden etu olisi, ettei tekijää koskaan "löytyisi". Varsinkaan jos hän on turvapaikanhakija.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Oletko vakavissasi vai kännissä? Kuvitelma Merkelin "edusta" ei enää mene minkäänlaisen sarkasmin piikkiin.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Ensimmäinen syylliseksi epäilty pakistanilainen turvapaikanhakija vapautettiin.

Tilanne on poliittisesti ainakin toistaiseksi Merkelin hallinnassa.

Käyttäjän amgs kuva

Luulisi, että nimenomaan Merkelin etu olisi olisi se, että tekijä löytyisi. Ketkä oikeasti hyötyvät terroriteosta. Se ei ole Merkel.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #94

Turvapaikanhakijoihin äärimmäisen myönteisesti suhtautuneen ja suhtautuvan liittokansleri Merkelin kannatus Saksan kansalaisten keskuudessa tuskin nousee, mikäli puolalaisen rekkakuskin murhaajaksi ja järkyttävän joukkomurhan tekijäksi osoittautuu avosylin vastaanotettu turvapaikanhakija.

Ja tämä täysin riippumatta siitä, onko turvapaikanhakijan teon syynä mielenterveyshäiriö tai jihadismi vai molemmat yhdessä.

Aika näyttää, miten saksalaiset äänestäjät reagoivat.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #95

Tottakai toivon Schulzin ja demarien voittavan vaalit. Ote päivän Twitteristä:

"Couldn't agree more with my good friend @GuyVerhofstadt, more EU can be the only answer to terrorism and dangerous populism! #BerlinAttack"

Näin @MartinSchulz iltapäivällä. Tiivistyvä yhteistyö on sosialistien, liberaalien, konservatiivien, sinun ja minun ja Euroopan etu. Angela Merkel ei ole niitä ihmisiä, jotka ajattelevat "edun" merkitsevän omaa vaalivoittoaan.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #96

Schulz on suurin vesipää mitä Eurooppa päällään kantaa.

Perustelut: more EU can be the only answer to terrorism and dangerous populism! Paino kahdella viimeisellä sanalla, jotka liitetään terrorismiin!

Täytyy olla itsekkin samassa vesipäiden laumassa, jos tukee tämän S.O.S demonkraatin pyrkimyksiä tehdä tavallisista terrorista huolissaan olevista ihmisistä "vaarallisia populisteja", kun itse on erittäin vaarallinen parasiitti...

PS. Sensuuri-Ana! Otin kaikista kommenteistani kuvakaappaukset sinun harjoittaman sensuurin takia. FB:ssä tavataan!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #94

Ana, kristittyjen Jumala on suvaitsevampi Saarnaajankirjanmukaan alkoholissuhteen, kuin Allah, tosin Ahmed ilmoittikin ottaessaan grogin kämmenelleen,"Allah, jos haluat etten minä juo tätä, niin iske lasi kädestäni" ja viimeinhän Allah iskikin.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Islamistinen liikehdintä kasvattaa Alan Salehzadehin mukaan terrori-iskun riskiä Suomessakin:

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/alan_s_islamis...

Juha Hämäläinen

Ei saa antaa pelolle valtaa, koska konekiväärin takaa on helppo suvaita ketä vaan!

http://m.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/die-wel...

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Merkelin huono onni jatkuu.

Jälleen turvapaikanhakija poliisien epäilyjen kohteena, tällä kerralla tunisialainen.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Olet sitten vakavissasi sitä mieltä, että olennaista tässä on kristillisdemokraattien vaalimenestys?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Politiikka on yhteisten asioiden hoitoa. johon valtakirjan antaa kansa.

Ilman tätä valtakirjaa liittokansleri Merkelin valta ja voima katoaa. Häneltä jää hoitamatta kehnosti organisoimansa turvapaikanhakijoiden kotoutuminen Saksaan.

Turvapaikanhakijoiden kaikinpuolinen menestyminen on olennaista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset