Maalla ja mailla Maissa maiden tavoilla

Turvapaikanhakijoilla ei ole naamareita

  • Rauhaa ja iloa eikä pelkoa lapsille!
    Rauhaa ja iloa eikä pelkoa lapsille!

Kuulin radiosta, että muun muassa Järvenpäässä klovneiksi pukeutuneet ”aikuiset” pelottelevat lapsia. Aiemmin sellaisia klovneja on nähty myös vaunukankaalla. Johan on harrastus!

Tärkeintä ei ole se, että pukeudutaan klovniksi vaan se, että tarkoitus on aiheuttaa pelkoa. Mutta jos tarkkoja ollaan, miten nyt tätä muka Yhdysvalloista tullut ”muotia” ihmetellään. Jotkut poliitikot ovat jo vuosia pelotelleet kansalaisia muilla ihmisillä. ”Ne tulevat ja vievät meiltä sitä ja tätä”. 

Viime keväästä ja kesästä lähtien olemme saaneet lukea kuinka aikuiset pelkäävät ja lietsovat pelkoa turvapaikanhakijoita, pakolaisia ja aiemmin sateenkaari-ihmisiä kohtaan, jne. Valitettavasti pakolaisilla, ym. ei ole naamareita vaan naamansa.

Helsingin Sanomien uutisen mukaan Vaunukankaalla ilmoituksen tehnyt vanhempi, kertoi hänen kolme lastaan oli ollut seitsemän aikaan koulun pihalla.

”Paikalle oli tullut harmaa pitkä pakettiauto, josta oli tullut ilmoituksen mukaan kymmenkunta pellenaamarilla varustautunutta henkilöä ulos sinisiin haalareihin pukeutuneena”, sanoo rikosylikomisario Timo Leppälä Helsingin Sanomille.

Klovneista pitää ilmoittaa viranomaisille, koska muualla maailmassa on ollut väkivaltatapauksia. Ei edes Halloweenin nimessä saisi mottorisahalla ja mailalla aiheuttaa pelko, eikä muulla tavalla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

Kyllä tämä loppuu, valitettavasti se edellyttää että joku klovneista päätyy sairaalaan hätävarjelun liioittelun johdosta.

Toista olisi jos suomessa henkisestä väkivallastakin voisi saada pahoinpitelysyytteet.

Käyttäjän deneidez kuva
Petri Pakarinen

Uutisessa ei ole mainittu, että onko kyseessä mamut vai kantasuomalaiset, joten voidaan olettaa, että kyseessä on mamut. (/sarcasm)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Paitsi sillä erotuksella ettei pellet ole ainakaan vielä tehneet rikoksia, mutta joku "pakolaisista" ovat tehneet niistä ikävimmän (tappaneen jonkun)..

Heittoina vaan tähän väliin.

Käyttäjän amgs kuva

Juu ja koska ollaan maassa, jossa ei ole koskaan tapahtunut rikoksia kunnes ne tulivat niin kyllä varmasti on kuten on todettu: mamut siellä riehuu ja varmasti varastetuilla sahoilla ja mailoilla!

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

https://www.youtube.com/watch?v=-0lht7PZLac
Tuossa ois video jossa näyttää olevan paljon pellejä... Yksi tuosta pelleporukasta on ainakin tappaja, ja tuo kierosilmäinen kaveri ois hyvä ihan varuilta saattaa supon kuulusteluihin...

Käyttäjän amgs kuva

Paitsi, että videon teon aikana se tappo ei ollut vielä tapahtunut. Eli on asiatonta lietsoa pelkoa videolla esiintyviä kohtaan.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Kerrotko miten lietson pelkoa videolla esiintyviä kohtaan?
Itsehän juuri kirjotit että tommosista pelleistä pitää soittaa poliisille.

Käyttäjän amgs kuva
Ana María Gutiérrez Sorainen Vastaus kommenttiin #7

Sanoit itse, että yksi niistä videon pelleistä oli tappaja.
Itse oikaisin, että Pelefacen video on tehty 2 kuukautta ennen kuin kyseinen rikos tapahtui. Minusta sanoillasi asetat Pelefacen videossa esiintyneitä epäilyksen alaisiksi ja siksi sanoin, että se ei ollut asiallista.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset