Maalla ja mailla Maissa maiden tavoilla

Krista Kososelle

Ei sinun, minun ja muiden tarvitse olla puolueiden kannattajien kanssa samaa mieltä omien puolueiden erinomaisuudesta, muuten Suomessa olisi vain yksi puolue.

Sunnuntaina myös Kuubassa oli kunnallisvaaleja, joissa mukana oli vain yksi puolue. Ei sinun tarvitse arvata mikä puolue voitti.

Toivottavasti Suomi ei koskaan joutuu sellaiseen tilanteeseen. Toivottavasti jatkossakin saamme ilmaistaa itseämme vapaasti ilman pelkoa joutumisesta silmätikuksi.

Kiitos sinulle rohkeudesta sanoa mitä mieltä olet!

Terveisin,

Suomen kansalainen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän amgs kuva

Ei saisi sanella miten kansalaisten kannattaisi puhua puolueista ja niiden kannattajista. Erinomainen vaalitulos voi olla perussuomalaisten suuren egon takana, silti. Kansa koostuu eri ajatuksilla varustetuista kansalaisista.

http://sebastiantynkkynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi...

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Sitä sanelua on paljon ilmassa.

Käyttäjän eirikr kuva
Antti Ukkonen

Siinä ei ego auta nyt yhtään. Se varmaankin kaikille kuviteltavissa oleville osapuolille on nyt jännä paikka, miten persut pärjää. Jos ne ei suoriudu, se on persujen loppusoitto, mutta sen jälkeen on asiat niin huonosti, että ihmiset, joille persut on nyt ongelma, ajattelevat, että olipa ne persut sittenkin aika pieni ongelma.

Eikun eihän persut enää nykyään olekaan ongelma, vaan sosiaalinen media. Kaikkivoipa, suunnaton sosiaalinen media. Sosiaalisesta mediasta sinä olet tullut, sosiaaliseksi mediaksi sinut on jälleen jakaman (mutta vain positiivisesti).

Käyttäjän perttupulkkinen kuva
Perttu Pulkkinen

Ns. "suvaitsevaisten" mielipiteiden ilmaisu ei suomalaisessa mediassa vaadi käsittääkseni erityistä rohkeutta,,,

Käyttäjän amgs kuva

Moni @suvaitsevainen@ on saanut tappouhkauksia tai kehotettu poistumaan maasta. Puhuminen omista arvoista, huumanismista, solidaarisuudesta vaatii rohkeutta.

Veikko Nironen

Moni Perussuomalainenkin on saanut tappouhkauksia, Se vaan nähtävästi"Oikein ajattelevien" mielestä kuuluu normaaliin käytökseen eikä sen kummempaa...

Perussuomalaisten ajatusten puolustaminen oikeasti vaatii rohkeutta. Ei ns suvaitsevien mielen mukaisissa lausunnoissa ole todellisuudessa vaarassa, kun on YLE:t ja muu mediakin puolustamassa...

Käyttäjän amgs kuva

Perussuomalaiset ovat ensimmäisinä vaatimassa ja moittimassa muita, kun heistä kirjoitetaan tai puhutaan kriittisesti. Moni, joka on eri mieltä perussuomalaisten kanssa on joutunut koville ja uhataan.
Tuskin tämä ole mikään kilpailu, että ketään ahdistetaan, solvataa ja uhataan. Uhkailu on aina väärä. Sen sijaan poliittista puolueetta ja politiikassa aktiivisesti toimivia ihmisiä voi ja pitää kriittisoida vapaasti. Perussuomalaisilta se unohtuu.

Veikko Nironen

Jos pystyt rehellisesti katsomaan, niin voisit nähdä todellisuuden... katsoisit vaikka muutaman päivän tiedotus välineissä esiintyvien negatiivisten uutisten määrän kunkin puolueen osalta, niin näkisit mikä olisi tulos...

Sehän tässä se ongelma on, kun vääristellään ensin perussuomalaisten pykimyksiä ja siten saadaan haukkumisen aiheita. Esim. "maahanmuutto vastainen" ja "ei mitään parannus ehdotuksia", siinä pari "pysyväis vättämää", mitkä kumpikaan eivät pidä paikkaansa...

Luulisin, että ketä hyvänsä ärsyttää, jos ensin väännetään pyrkimykset alkuperäisestä ja sitten niitä haukutaan ja sitä paitsi maahanmuuton määrien arvostelu kohdistuu maahanmuuto viranomaisiin, eikä maahanmuuttajiin..

Ja on aika moista Suomalaisten rikosten uhrien kärsimysten vähättelyä, kun yritetään peitellä maahanmuuttajien tekemiä rikoksia ajatellen, etupäässä rikosten tekijöiden etuja ja jos niitä arvostellaan, sekin on "rasismia"...

Mutta kun tietää puolustavansa oikeaa asiaa, eli kantasuomalaisten etua, niin siitä tulee mukavasti voimaa, kuten kansalaiset ovat sen vielä vaaleissakin osoittaneet, äänestämällä perussuomalaiset toiseksi suuremmaksi puolueeksi...

Käyttäjän amgs kuva

Mutta kun tietää puolustavansa oikeaa asiaa, eli kantasuomalaisten etua, niin siitä tulee mukavasti voimaa, kuten kansalaiset ovat sen vielä vaaleissakin osoittaneet, äänestämällä perussuomalaiset toiseksi suuremmaksi puolueeksi...

Nyt nauran, koska perussuomalaisten äänimäärä väheni verrattuna edellisiin eduskuntavaaleihin. Suurena puolueena pysyy, mutta tuskin voidaan puhua voittajapuolueesta. Voittajapuolueet ovat sen sijaan KESKUSTA ja Vihreät. Molemmilla puolueella on varsin liberaali maahanmuuttopolitiikka.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset