Mitä Mohamed-jäbät duunaa?

Hyvä otsikko olisi ollut näin: Somalit eivät kaipaa pelastusta keskustalaisilta. Näin vain siksi, että keskustalainen Abdirahim Hussein Mohamed otsikoi kirjoituksensa Uuden Suomen blogissaan, että ”Somalit eivät kaipaa pelastusta persuilta”.

Abdirahim Hussein Mohamedin otsikko on vähäsen väärä, koska kirjoituksessa hän ei puhu vain somaleista vaan toistaa sanaa uussuomalaisia, tarkoittaen maahanmuuttajia. Ei kai ole niinkin, että nyt maahanmuuttajia ja uussuomalaisia ovat vain somalit? Näin ei mitenkään ole.

Näin ei ole, koska kuten jokainen lukija tietää, maahanmuuttajaryhmä on hyvin moniulotteinen ja hyvin mutkikas ja jopa epämääräinen ryhmä. (Eri uskonnosta, eri maista, eri ikäisiä, eri lähtökohdilta tulevia, eri syistä tulevia, ajattelevat eri tavalla, jne.)

Hussein Mohamed on yksi niistä, jotka näkevät, että tuo epämääräinen maahanmuuttajaryhmä tarvitsee omia ritareita. Mohamed: ”Näin uussuomalaisen näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että maahanmuutto alkaa taas kiinnostaa entistä enemmän. Vanhat vastustajat ovat entistä aktiivisempia ja toisaalta myös mamujen omat ritarit valkoisissa haarniskoissaan ilmestyvät ottamaan vihollisistaan mittaa.” Auta armias!!! Kaikki Suomeen muuttaneet eivät ole mitenkään tuota mieltä. Kaikki somalit eivät ole tuota mieltä, muuten kaikki maahanmuuttajat ja somalit olisivat vain yhdessä puolueessa.

Jos ihminen tulee ja tekee mitä tahansa työtä ja pysty elättämään työllä itsensä ja jälkeläisensä, mihin hän tarvitsee yhtään ihmistä pitämään häntä yhdessä epämääräisessä lokerossa? Ihminen on silloin ensisijaisesti kiinnostunut lapsen koulukäynnistä, työstä, ym. Heillä on siis samat huolet kuin muilla ihmisillä. Eri asia on esimerkiksi vasta oleskelulupansa saaneet, jotka eivät osaa kieltä. Olisi siis rehellistä sanoa edustavansa tätä pienempää ryhmää, joka tarvitsee tukea moneen asiaan. Ja hitsi, jokaisessa puolueessa noita ritareita tarvitaan.

Kai poliitikon kun poliitikon tarkoitus on kohdella kaikkia ihmisiä yhdenvertaisina. Hussein Mohamed on oikeassa siinä, että perussuomalaisissa on niitä ihmisiä, jotka eivät suostu suhtautumaan kaikkia ihmisiä, myös muualta tulijoita kohtaan yhdenvertaisina. Toki niitä ihmisiä on myös muissa puolueissa ja taitaa olla sittenkin niin, että Abdirahim Hussein Mohamed paitsi lokeroi ja eriarvostaa itseään vaan eriarvostaa muita tulijoita. Sama juttu kokoomuslainen Nur Mohamed. Hussein Mohamed ja Nur Mohamed eivät ole tulleet Suomeen viime vuonna. Mitä Mohamed-jäbät duunaa?

Jokainen politiikko edustaa korkeintaan vain niitä ihmisiä, jotka ajattelevat samalla tavalla kuin hän.

amgs
Sitoutumaton Lohja

Puoluepoliittisesti sitoutumaton valtuutettu (2021-2025). Jokainen meistä on arvokas! Tässä esitän ainoastaan omia näkemyksiä. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteen maisteri (YTM). Valmistuin Tampereen yliopistosta. Opiskelin journalismia, aikuiskasvatusta ja filosofiaa. Suoritin opintojani suomen kielellä. Äidinkieleni on espanja.
Forbes Centroámerica on listannut elo-syyskuun numerossaan sata Keski-Amerikan vaikutusvaltaisinta naista vuonna 2020. Olen yksi niistä sadasta.
Kuntavaaleissa 2020 sain 141 ääntä. Kiitos!
Ikkalan kyläyhdistyksen sihteeri
Suomi-Nicaragua -seuran hallituksen jäsen
Toimittajat ilman rajoja -järjestön jäsen
Kotisivu: http://anasorainen.blogspot.fi/
tai
https://anamariagutierrezsorainen.wordpress.com/au...

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu